Spirgius už Torą geriau lošė tik tol, kol toras pirmo aukso paketo nenusipirko. Tuo spirgiaus pranašumas ir pasibaigė. Head shot atgalŠiaip, NojauB, buvo malonu skaityti tavo postą, nes daug tiesos jame suradau. Esi vienas retesnių egzempliorių su raukšlėtomis smegenimis šiame forume. Beje, vienintelis panašumas, kuris sieja mane ir spirgių tai autoritetų nepripažinimas. Tai ir paaiškina,kodėl su mumis neišsilaiko komandos iki galo - visi nori būti įvertinti ir pripažinti. Tokia jau žmogaus prigimtis. Esu davęs žmogui per mėnesį 8k Lt. užkalti ir jis ilgainiui vis tiek pradėjo ieškoti P...doj kaulo ir kastis po manimi... Manau, kad viskas užprogramuota auklėjime ir vidiniuose kompleksuose. Duokit man kas per mėnesį 2k uždirbti ir aš su šypsena veide šluosiu grindis. Taip, kad, niekas nemėgsta už save pranašesnių. Aišku, viskas slypi kompleksuotuose charakteriuose. Jeigu aš sutinku už save protingesni žmogų tai visuomet stengiuosi perimti jo patirtį. Jeigu pajaučiu,kad žmogus akivaizdžiai turi mažesnį IQ tai stengiuosi perimti kitas jo vertybes, nes kaip taisyklė tas kas turi mažesnį IQ tas turi didesnį emocinį intelektą. (noriu pasakyti, kad visi žmonės yra unikalūs). Ypatingai tūpiems pateiksiu pavyzdį - vieni daugiau taškų sudeda karžygiui ant jėgos, mažiau ant res. generacijos. O treti viską sukrauna ant bonuso puolime. Kokiai rūšiai priklausau aš - spėliokite. Bet atvirai pasakysiu, iš visų, kuriuos bandote pašiepti (spirgius, woskė, zapas ar kiti) yra ko pasimokyti.
![]()
O, PK jei nedurni būtų tai įsisavintų mano pastabą, kad universalių žaidėjų nebūna. Loši arba už defą arba už offą.
http://travian-reports.net/lt/report/37726c034eb
Dabar pas PK tokia situacija, kad visi svajoja oferiais būti. Aišku, galima svajoti būtų krepšininku su 160cm. ūgiu, bet kas bus kai ateis laikas pirmoms rimtoms varžyboms?