Pasiilgote? Žiūriu be manęs joks servas gyvas neišlieka.
P.s Varnas(Lukas jaunesnis) *****
The Wanderer of World is mine by right - MyRevenge721
S5-> Winner team > OBA|Q
S1-> Winner team > KOVAS *** S3-> Winner team > CE *** S8-> Winner team > B L&GE *** S6-> Winner team > PK
Hm, aš maniau, kad pats susiprasi ir įdėsi čia logą su postu: "Ir mane Toras ištyrė".
Iš kitos pusės, jeigu neįdėjau logo tai reiškiasi, kad nelabai ką ten gero pas tamstelę radau.
Šiaip, tu esi visiškai teisus, nes info apie tai, kas lošia už off, kas už def, kokių off galima tikėtis sulaukti savo namuose yra taikrai visiškai nereikšminga ir niekinė. Aš dabar išvis susimąsčiau, kokio velnio traviano kūrėjai tuos žvalgus sugalvojo? Juk jie jokios funkcijos neatlieka. Na, bet aš esu visiems žinomas, kaip kovotojas su vėjo malūnais, todėl tęsiu tradiciją ir beprasmiškai toliau atlikinėsiu žvalgybą.
Ten ne žvaigžutės gi. Nori sužinoti, kas tai? Užeik į mano aprašymą žaidime (Odinas) ir pamatysi. *********![]()
Na užėjome... Ir pamatėme, kad ODINAS ir TORAs maudose didelėse žvaigždutėse, o kadangi jau tų didelių žvaigždučių per devynerius metus belenkokia krūva susikaupė, tai bando mažom žvaigždutėm ant priešų mėtytis... Tik bijau, kad tavos žvaigždutės prie kitų nelips...ir visų turbūt, kai jau įklimpęs iki kaklo, niekaip neiškabinsi...
O, kai kas vien dėl manęs paskyrą travian forume susikūrė. Pakylėtas
O, jau defo po truputėli žmonės pakaupę.
http://travian-reports.net/lt/report/37212283bd7
Blem Toras mane istyre. Tai deferis ar offeris as?nk nesuprantu is ataskaitos.