Traniuk, susivėlei. Puponautai buvo kitame regione nei aš. Kalbėdamas apie diplomatiją turėjau omenyje ne save, o latvius su estais, kuriuos mes smarkiai apnaikinome. (o juk galėjo ta visa masė pasitarnauti). Taigi, nepadalino Puponautai servo į du frontus ir buvo ištaškyti. Kodėl to nepadarė? Todėl, kad nugalėjo puikybė ir perdėtas pasitikėjimas savo jėgomis.
6s. Jie jau nebekartojo savo klaidų. Su Rimvydu sutarėm pulti PMS vienu kartu. Ir atidarė LTeamas frontą su PMS. (PMS puolė LTeam'ą, o BA puolė PMS'us). Taigi, miela Indrute, užduok klausimą ar būtum laimėjusi jeigu LTeamas būtų buvęs išvien su PMS?
ATSAKYK Į ŠĮ KLAUSIMĄ. O, juk galėjo viskas kitaip pasisukti...
Taip, kad, Tranai, aš nenoriu pasakyti, kad esu kažkoks tai talismanas su kuriuo tik įmanoma laimėti, aš noriu pasakyti, kad PK yra tik vidutiniokai besislepiantys už sąjungų ir m-u-l-t-ų. Todėl mane ir ima nervas kai šita pinda iš PK, kuri po 6s man net ačiū nepasakė dabar kiša savo snukį čia ir bando kažką man paaiškinti.
Tau gal ir nemalonu prisiminti, kad būtent dėl LTeamo ir laimėjai servą, bet aš tos klaidos nepamiršiu jau niekados.
Po 6s išsiskyrė keliai?

Pinda tu pinda, po puikaus raundo su sakalais tu su Rewanu išdraskėte komandą, ir sujungėt tuos šaunius žmones su mano buvusiais priešais. "3" kartą atstumtas?

Kažkodėl neatstūmėt mūsų karinės pagalbos kai dviem frontais PMS pliekėm. (tarp savęs kalbėjom raundo gale, kad maladėc jie - sugebėjo atstovėti ir dar gerulį offą ant jūsų ww numetė). O gal tau Rimvydas nieko nesakė apie mūsų susitarimą užpulti PMS kartu? Reikėjo gi tik parašyti: "nesikiškit, mes 1 vs 1 su PMS susitvarkysime".

Ko neparašei? A? Kur buvo tas tavo išdidumas tuomet?
Indre, aš jokių nuoskaudų neturiu dėl praspyrimo (nes niekada aš nebuvau praspirtas ir tuo labiau ne tavo vištos kojai ir smegenims būtų toks iššūkis), aš turiu nuoskaudų tik dėl pavogtos ir sugadintos komandos.
Šis servas dabar ir parodys kokia tu esi vadė ir ko pasiekei su rewanu išdraskydama sakalus. Dabar jėgos yra 50 ant 50 ir neįsikiš jokia trečia jėga, niekas neatskubės tau padėti. Įsivaizduok, kad čia tas pats servas, kur pastatei WW. Skirtumas tik, kad LTeamo nėra.

Ar apginsi čempionės diržą? Dabar, mergyt, parodyk savo kiaušus. Viskas servo gale bus aišku: paaiškės ar tu turi juos ar tiesiog mėgsti imti už žando.