Kažin ne http://www.youtube.com/watch?v=i9x5Qa-n6k8 šitam ltx?)
Vadinasi laukiu tavo žinutės pm'e.žaidimas pirmiausia turi būti smagus ir su adrenalinu
Man tai cia panasu i girtos kumeles sapna.
Noretusi isgirsti kaip gi tas 'aljansas išsidėsto vienoje žemėlapio zonoje' ir kokio dydzio ta zona. Dar net neaisku kur kropai bus, o jie jau zemelapi meruojaAr susirinks patys paciausi ir parodys ko nematem, pasiimdami sau norimus kropus 100 langeliu kvadrate, paliks mus bedzius uz borto?
Be to panasu, kad ne tik, kad i sikana reiks su telefonu eiti, bet dar ir miegoti teks atprasti. O jei ir uzsnusi netyciom keliom minutem, tuoj pavaduotojas skambins: sakys kame diela, kodel acc zaliuoja.
Pries kiekviena serva visada atsiras veikejas pilnas drambliuko svajoniu, kad sukurs kazkoki utopini super duper ally. Kad jus net pagrindu nezinot, tai apie ka toliau diskutuoti.
P.S. ir woske komanda renka? Panasu, kad ne tik vidutinioku bus, bet ir elitas ateina
Saadam jau baigė pokalbį po paskatinimo dažniau prie acc sėdėt, nei forume trintisD
Wow žmogau, gerai sakai. Gal eisiu geriau stronghold lošti. Klausyk- jei nori kažką kažko pamokyti tai neminėk mano vardo- kapiš? ))) Man geriausia kad mane moko kaip svajoti
,,Vyriško lyties atstovas"ok
![]()
Man įdomu iš kur tokių randasi? Gal kursai kokie naujai paleisti. Šiaip ar taip nesileisiu į diskusijas, kai prasideda vadinimasis durniais ir t.t. Šiek tiek žema manau.
Nea, seniau žaidžiau ltx su vendeta, piratais, ir hit-r.Žaidybinės patirties turiu daug, bet zapo nesu girdėjas.
![]()