sveiki visi![]()
Iškau profesionaliam žaidimui ally narių. Plačiau papasakosiu ir paaiškinsiu kiekvienam asmeniškai. Alijansas, nebus toks kad iš jo galima išeiti. Patekus žaidimas tęsiamas iki galo. Servo arba žaidėjo.
o kas yra profesionalus zaidimas ?;]]
Besąlygiškas pozicinis žaidimas:
galai deff, romėnai- pagal žaidimo stilių, germanai off. Germanas rūpinasi ir savo defferiu. Defferis germanu. Romėnas Pagal žaidimo stilių.
Pirmasis kaimas:
Jis tik laikinas- bijai netekt alijanse ne vieta. Visas alijansas išsidėsto vienoje žemėlapio zonoje.
Aktyvumas: visada mėlynas.
Pasiekiamumas: tel nr.+ pavaduotojas iš alijanso.
Panašu į pro klasę?
Šmaikštu. Pasiekiama. Nesunkiai. Ir atkrenta žiurkės. Atkrenta geltonuojantys žaidėjai.Viskas pasiekiama. Nepasiekiamų dalykų nėra, yra tik sunkiai pasiekiami, bet pasiekiami. Jei rimtai tai tiems kurie norės pastumti ar dar kažką- neturiu laiko, geriau surašykit nickus kuriais registruositės. Per keturis travo servus mačiau daug stumenčių be priežasties. Kartais atrodo kad jiems mokama už tai kad žagsėtų
) Tranas- aišku netaikau tau.
Nei kiek, nera punkto kur kalbama paie atsiskaityma, uz pro klase pinugus moka,kaiptu atsiskaitinesi su all nariais ? ;]]
dar kaip pro taitik pradzia is kazkur nukopinai apie pirma kaima, ka toliau darysi ? galai deff, germanai off nu jo pirmoj klasej mane taip mokinopozicinis zaidimas, kas tai yra futbloe zinau bet kas cia tokio traviane, kokia pozicija, koks turinys to, antras kaimas, artai, ww ? argi vis bus dar kas, kad prozaidejam idomu nors kiek butu ? ;] Gal tu paprastesniais terminais, artimesniais travianui is savo zodziu pabanduk parasyti, o ne kakzkur girdejes ;]]
o nikas mano jiegu reikia toks pat kaip ir cia ;]]
Reikia. Ačiū. O tu į tą laiką eik čia http://forum.travian.lt/forumdisplay.php?f=23 ten trūksta spamintojų. Kadangi baiginėju grajų- tai linkėjimus pasiunčiau. LT2![]()
neškis Ipad ir šik kiek sveikatos yra![]()
teisingai,as ir uz alijansus kuriuose pasitiki savo alli nariais.melo detektorius kas savaitgali ir 40 laipsiuku tiesos serumas y arbata uztikrina nariu kokybe.man prasom kvietima y super komanda(su mazesniais neprasidesiu si karta).spirgeli,mano brangusis spirgeli,tai pasimatysim sitam serve?woske, kulturistas,narius saukiasi jau kovai su neteisybe trimita apzerges,tai ir tu kazka skelk rimtesnio
![]()
Žaisiu kaip visada nicku Aivaskpasimatysim
Tamsta pats revenge4 gal?