Įdomu būtų sužinoti ar žais kas iš būvusių KIRVIAI ally žaidėjų![]()
Įdomu būtų sužinoti ar žais kas iš būvusių KIRVIAI ally žaidėjų![]()
kazkokie jus nenormalus su tais kirviais. pamirskit gal jau. kiek jau servu praejo- vis dar kirviai. kas dabar turi teise vadintis kirviais? kiekvienas kuris ten zaide ar vadai tik? kiekviename serve jums tie kirviai vaidelenasi. ally pavadinimas manau labai viseims patiko- galetu travian administracija uz papildoma mokesti leisti ally pavadinima uzpatentuoti susiburs tie keli zaidejai kurie ten zaide- pasivadins kaip nori ir zais. arba ne. tukas2 ikurk ally kirviai ir bus toks ally. as tada irgi klausiu- idomu ar zais atominiai? galbut orikass iesko buvusiu bendrazygiu- taciau tukas2 su savo komentaru- visai cia ne i tema. as pavyzdziui prisimenu sena zaideja- islikimas niku- idomu jis zais ar ne? 4 metai jau praejo. nu gal zais.
LOL as ir pats kazkada buvau kirviu zaidejas, bet as saves kirviu nelaikau (Aisku trumpam, nes priziurejau draugo acc, kol jis atostogavo). Ir prie ko cia man ikurt ta kirviu ally? As tau ne mazas vaikas , kad kurciau alli, kuris kazka pasiekes, kaip sakoma nauja chebra naujas pavadinimas. Beto tavo tiesa, ka kazin reiketu laikyt tikraji kirviu zaideja?
6(1)s-justinassss (TV ALUS) 2(2)s-tukas2 (VaticaN) 1(3)s-liutass (J-K) 1(4)s-salajyras (Get) 4(4)s-tukas2 ([o-]) 1(6)s -tukas2 (MaRaS) 7(3) tukas2 (Cronus-A) 1(7) Ronnin ...
Kaip BAISALS sakė ieškau ne norinčių atkurti KIRVIAI ally, o senų KIRVIAI žaidėjų, nes po nemažos pertraukos norisi pradėtu su patyrusiais.
P.S. Sakot naują xebra - naujas pavadinimas. Nesutikčiau. Kad ir tie KIRVIAI susikūrę įvairiuose serveriuose, ne dėl to, kad jie tarkim save priskiria kirviams ar bando juos kopijuoti. tiesiog šis ally buvo vienas geriausių savu laiku, ir šis pavadinimas gali motyvuoti daugelį žaidėjų, ko pasakoje "KIRVIAI" gali pakartoti tą patį ką padarė tikrieji KIRVIAI.
Labai gaila tada.. Bet vistiek jei tokiu atsirastu laukiu pm. Laukiami taip pat kiti patyre zaidejai, norintys suzaisti komandini zaidima![]()
Man patinka skaityti komentarus ir atsakymus is tu, kurie nieko neturi bendro su jais.
Ir kas stebetina bei sokiruoja, kad netgi zmones sugeba atskira skilti uzvesti kazkokio vieno tam tikro ally.
Servas neprasidejes, o siuksles is anksto bus pradetos pilti.
Vadinasi, KIRVIAI tikrai yra pasizymeje istorijoje.
Nice.
Nepyk, bet toki žmonės kaip tu mano požiūri yra visiškai apgailėtini. Jei turi savo nuomenę, neigiamą, nepaprasčiau būtų parašyti į PM kas tau nepatinka, o ne floodint forumą nereikalingais atsakymais? Nežinau, nesidomėjau ir nesidomėsiu ar tu visur taip bet į mano užduotą klausimą šis tavo atsakymas nieko neatsako. Tiesiog yra postas kuris niekam nereikalingas.
PS jei turi omenį kad su KIRVIAI ally neturėjau nieko bendra tenks pakeist savo nuomonę![]()
Gal formuosis rimta komanda ?
6(1)s-justinassss (TV ALUS) 2(2)s-tukas2 (VaticaN) 1(3)s-liutass (J-K) 1(4)s-salajyras (Get) 4(4)s-tukas2 ([o-]) 1(6)s -tukas2 (MaRaS) 7(3) tukas2 (Cronus-A) 1(7) Ronnin ...
nu nemanau kad kas is senu tikru kirviu zais, labai jau pats zaidimas iskrypo. butu sena gera 3.6 versija butu kita kalba