Kazin ar verta serva paleist vasara...
Kazin ar verta serva paleist vasara...
6(1)s-justinassss (TV ALUS) 2(2)s-tukas2 (VaticaN) 1(3)s-liutass (J-K) 1(4)s-salajyras (Get) 4(4)s-tukas2 ([o-]) 1(6)s -tukas2 (MaRaS) 7(3) tukas2 (Cronus-A) 1(7) Ronnin ...
aisku verta
Hm aljanas :
Sutrumpinimas: UAB
Pilnas pavadinimas: UAB TRAVIAN
Į alijansą priimam tik tuos, kurie verti tapti
UAB šeimos nariais.
UAB travian buvo mano sukurtas aljansas s3 ,kuris laimejo ta serva, aisku ten dar daukas keitesi, bet ta serva laimejo daugumo to aljanso zaideju.
Kitas aljansas :
Sutrumpinimas: -|+
Pilnas pavadinimas: -|+
Aprašymas
Blaivi Lietuva ir Girti Emigrantai
Kas cia per manija megdzioti mano komandas ?![]()
Su UAB vadu snekejau jau, nemanau, kad jie issilaikys iki galo, nebent atsiras, kazkas kas jam pades
6(1)s-justinassss (TV ALUS) 2(2)s-tukas2 (VaticaN) 1(3)s-liutass (J-K) 1(4)s-salajyras (Get) 4(4)s-tukas2 ([o-]) 1(6)s -tukas2 (MaRaS) 7(3) tukas2 (Cronus-A) 1(7) Ronnin ...
Dabar tik uzduociu vykdymas ir snipu kisimas, del visa pikto, nors kolkas nematau neivieno allio, kuris butu nors kiek idomus. Turetu alliai pilnai susiformuot tik menesio tarpe
tikrai taip, i allly eisiu kad ivikdyt uzduoti![]()
Mazu pradet reikia zaist ir man, tik kolkas nematau komandu rimtu, net pagal nickus, pora gal maciau rimtesniu snukeliu, tik kita savaite pasirodys tikrieji zaidejai, dabar ***** laikas
http://ts1.travian.lt/allianz.php?aid=25
kas tiek daug laiko turi su 5 ******* lost![]()
Siaip nebutinai gali but ******, kaikurie mano, kad su tokiu pat panasiu nicku gali atsirast toje pacioje vietoje beveik, jei reginsiesi panasiu laiku (aktyvuosi). ****** daryt su tokiu paciu nicku yra kvaila.
Kazkaip nekaza su aktyvumu, che bra
Dar alliai nepilnai sukonplektuoti, ka gali sneket?