Sakau ateisiu i ltx'a dar palosti per laisvas dienas kai darbo nera... O cia ziuriu kuo toliau tuo didesnis meslas pasidares, zaidejei surenkami pries raunda ir visi susigrudzia i viena regiona...Idomu bus paziureti pries ka kariaus galingasis SE aljansas...Gal pries mane? Ar Vokietukas toks bailys yra ir nesugebes nieko padaryti...Paziuresime jo kaip vado darbus siame aljanse. Bet pokolkas, nieko nematau gero is jo puses... Cia bus kaip su ko? aljansu ltx 10 statys vienintelis WW visam regione zmonys is pykcio suleis jam offus

.
gal ir nebus... papriestarausiu sau, issiklaidys aljansas i kelias grupes. Bus Ingutes saika ir Vokiecio saika. Inga visa info zinos apie vokiecio zaidejus , o vokietis zinos tiek apie save viska...Ir gaus malku... Pamatysite sita posta dar jus paskaitysite nekartą.
Pamenu žaidėjus is senu ltxu nebudavo tokie pasikele ir achujeline..Kaip dabar zmogus viena raunda nardo i subine tiesa sakant o kita raunda jau "Sto zaja" ,
Matyt daug ka pakeicia kai sedi top 1 ir nesusigaudo kad zaidime yra, bet kitiems kerta ir per gyvenima...
As cia nesmerkiu kiekvieno, as pats esu sudmalys ieskau prie ko prikipti, bet cia zaidimas , as zaidime tik malu suda...Man zaideju nuomone apie mane neydomi...

Darau ka moku geriausia.