Ne mano deka gavo banus, tokiu bairiu nedarau.
http://travian-reports.net/lt/report/397036b9f77 as pats s2 mazai losiu 2 savaites offas nesikepataip kad b3pauliau, visi mes gyvenimus turim, ne tik tu.
Koki grudlaukiai buvo? nes visi 0 pavirto![]()
Kazkaip greitai -4 (AIK) ally subyrejoTiek daug garsiu sneku ir .... pukst. Acc vienas po kito trinami
Matai kas buna kai Vada pasalina is alijancoalijancas sugriuna.
Aljansas sugriuvo, nes buvo griaunamas. Juo lab nemaciau as ten tokio vado, kad didziaja raide butu galima rasyti
Aljansą sugriovė ,,autoritetų'' didybės manija, o žaidėjai kalti, kad vadais išsirinko tokius ,, kas tai aš''Su tiek aukso ir tiek patirties būtų toli ėję: būtų pakariavę truputį ir tyliai sėdėję laukdami ww prikaupę karių... O kai šoka ant viso serverio kitaip ir būti negali
camarro kiek žinau antrą kartą toks likimas ištiko
manau daugelis suprantat, kad su tokiu ,,žaidėju'' geriau neturėt reikalų...
Del camarro nesigincinsiu, taip jam ir reikia ,daug snekejo, primale daug, taip jam ir reikia.
Kas liecia alijanca tai geriau nesnekek nesamoniu, as ji kuriau as zinau, vadu rinktis negalima, jie patys ateina, taip kaip as atejau, suburiau rimta komanda, regijona apsivalem, butum visa serva isgriove, bet.....daug zmoniu suaugusiu, su vaikisku protu, vieni kitus istaske, patys viska sugriove kas buvo sukurta.
Butum ateje WW statyti nei vienas alijancas butu nepultas su 10 alijanu sajungoje butum sedeje, popsine.
As del nieko nesigailiu ir dziaugiuosi kad taip nutiko ir butu gerai, kad likusi servo dalis pamokytu visus iki vieno, kurie buvo mano alijance.
Bet mano ziniomis, kaip tu sakei, Popsinam ir WW laukiam, taip zaidziat...![]()
Kažkam pasireiškia narcisizmas![]()