nu daryk kaip nori. Bet aš taip darydamas startavau su 27 kuokomis kas yra neblogai ir užbaigiau dieną 8lvl kareivinėmis ir 250 kuokų. Aišku ir nakty sėdejau. Ždž 24h.
nu daryk kaip nori. Bet aš taip darydamas startavau su 27 kuokomis kas yra neblogai ir užbaigiau dieną 8lvl kareivinėmis ir 250 kuokų. Aišku ir nakty sėdejau. Ždž 24h.
Tai žinoma, nėra ką lyginti 9c tarp 15c, Aš beabejonės, antrą kaimą kursiuos tik su 15c.
Gali germanas ir su 9c būt, bet rimto hamerio niekada neturės, o WW statymus ir visą kitą tai pamiršt.
Šiaip asmeniškai, jeigu naujas esi, tai rekomenduoju neimt 15c, nes norint greit užkelt cropą, reikia aukso nemažai, o ir šiaip su paprastu 4-4-4-6 kaimu galima tokį pusė velnio offą padaryt, tik reikia tokiu atveju daugiau kaimų įkurt ir užkelt grūdų laukus, kad išmaitintum offą. Daugiausia kokį esu offą išmaitinęs be problemų paprastam kaime, tai atrodo buvo 45k kuokų ir 8k raitelių. Tą visą offą pasklaidydavau po visus kaimus ir sostinėje tebūdavo vos 6k minusas grūdų![]()
Tai aš tą ir norėjau pasakyt, jei būtų topinis žaidėjas neklaustų ką jam daryt, kaip matom klausia tai ir yra pasiūlimas imti 9c. Jei neužteks, kitą serverį žaisdamas jau 15c pasiims.
na aš pvz irgi daug ko nžn, nors round baigiau top10...