Jei taikai man, tai bent pralenk mane ww statyme![]()
Jei taikai man, tai bent pralenk mane ww statyme![]()
S1(1) SKirgaila/Yakuza II, S3(1)Krasas-Alemanai/VVV,S3(2)Kortesas/VPL , s5(1) Orangutangas/OBA-Q , S2(3) Kortesas/ NES , S2(4) Kortesas/ZOO , S6(3) Kortesas/Buožės , S5 (baltic) Kortesas/ PPN,
Kas vyksta s1? kokie žaidėjai dominuoja? kas su kuo kariauja? kaip dėl ww?
kažko niekas nebendrauja čia![]()
S4 Grands9 - Lamija1, S2 Zerg-Kormor(dual), S1 Oplia-Adrikas, S4 SSD-Adrikas, S1 2012 -Adrikas,
jo gal kas galetu placiau papasakoti ko L&I su 2012 nepasidalina. ir ka Mad toliau planuoja.
blyn sedziu 2012 vinge ir gaminu deff, tai iki manes jokia informacija neateina, per menkas zmogiukas esu![]()
tų geriau vadų paklausk tokių dalykų ne forumeforume tau niekas teisybės nepasakys
ar bandei 3g3 ar savo vingo vado paklausti?
![]()
S4 Grands9 - Lamija1, S2 Zerg-Kormor(dual), S1 Oplia-Adrikas, S4 SSD-Adrikas, S1 2012 -Adrikas,
Baigėsi s1 ir jokiu ditrambų nesigirdi . Tai bent aš pasveikinsiu Balamutą ir Madnes su pergale.
S1(1) SKirgaila/Yakuza II, S3(1)Krasas-Alemanai/VVV,S3(2)Kortesas/VPL , s5(1) Orangutangas/OBA-Q , S2(3) Kortesas/ NES , S2(4) Kortesas/ZOO , S6(3) Kortesas/Buožės , S5 (baltic) Kortesas/ PPN,
Sveikinimai Madams. Nugaletoju niekas neteisia, tad blogu zodziu net nerandu (nors manau, kad tokiu daug atsirastu). Puikiai zaidet, o paskutiniai logai parode, kad ir uzsitesusi zaidima butumet laike savo rankose, nes nariu off issitaskymai pabaigoje -daug ka pasako. Sveikinu.
Gera apžvalga nepamaišytu, o ir konkurentų aljansų vadovų užbaigiama kalba kaip būdavo įprasta pirmuose LT servuose pasibaigus servui paskelbiama, netrukdytu.