piratai pradzioje vare tikrai gerai..... veliau zinoma nustebino dar geriau
piratai pradzioje vare tikrai gerai..... veliau zinoma nustebino dar geriau
Pagrindinis kelias visuomet tas, kuriuo vaziuoja tankas
CheMist,
The One From SoulScar's
Aš visada buvau ir būsiu prieš dideles sąjungas, tad galite toliau kurti įvairias versijas kur čia šuo pakastasAteitis viską parodys
![]()
Mariukas R.Zh.K S2(1)||R.Zh.K, nuo vasaros Seskas S2(2)||MariukaCz S2(3)||MariukaCz S2(4)||MariukaCz ltx(9)
Youtube >>> Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - visa tiesa apie mane![]()
http://www.youtube.com/watch?v=BQU1l...eature=related
kas tie veteranai isvadink is ++ ? sergetojas? bailis paskutinis ana s2 pabego is karto prarades offa , po kiek laiko hebra dave vel jam acc ir ta prarado tai cia veteranas? s4 zaide su 24 perkunais izdauze jo tos 500 kuoku ir is ten pabegokas dar veteranai? nu sergetojas kur pro tai saibas kisa i travian ir visu aplinkui papirkineja is nevilties
![]()
mariukasz :
cia tavo valdomo Carthagina sajungos/nap'ai
Amžinos Sąjungos su:
Troy*
ROMA
GLAD*
Nepuolimo paktai su:
TroJanai
Imperium
Atenai
tai klausimas - kas tau yra "dideles sajungos" tada? (servo pradzia, jau 7 aljansai kupetoi) + GLAD (kuriamas zaidejo Dainiusxwz irgi priklauso kaip ir jums)
CheMist,
The One From SoulScar's
pagal toki scenariju - eilini karta nukentetu toras :}
CheMist,
The One From SoulScar's
ydomu ar tas jusu sergetojas yra pabaiges bent viena serva iki galo? kiek teko jy matyt tai kartais istempdavo iki artefaktu kartais ne. vis atsirasdavo priezastis mesti traviana.Teko man paciam asmeniskai jam paspardyt uzpakaly tai galiu pasakyti apie jy tiek. MEta zaidima kai praranda offa,jei apgriauna bent viena suporta(apie sostine net nekalbu) paprsaciausiai jam atsibosta zaisti ilgiau kaip 3-6 menesius, tame laiko tarpe kartagina prarasit savo heroju ir paminesit mano zodi![]()