ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
Teisingai. Matyt pabugo chebra sleptuviu bonuso prarasto. Gal ir teisingai... Nors kuokos pigumas vis tiek farminimui lieka pranasumu.
Kas del karzygio - jei reteja tos uzduoteles, anokios cia ir naujoves. Zaidimo eigoj turbut stabilizuosis padetis su tais itemais. Pradzioj cia tik kad nebutu taip nuobodu pasiterliojimas. Idomu, tiesa, bus prekyba daiktais - kazi kokios bus kainos ir kokie bus paklausiausi. Kas auksa zada stipriai naudoti, jau turbut pamazu ima mastyti, kas cia ir kaip. Bus matyt. Tiketina, kad isivyraus keletas stambesniu supirkeju - visgi zaideju nera labai daug serveryj. Auksiniu berniuku irgi turbut ne marios.
har har!
Va užmušiau karžygį... tiesiog tikrinu žaidimo galimybes, taigi nesiųskit vieno pliko į oazę. nes numirs
,
Cheateriai gražiai matosi, be puolimo taškų, su šalia išvalytom oazėm ir priferminę resų.![]()
S6 - No_Name, &|Wanted; S7 - Woodoo, Seniai
TS2 - Deleted, - ZOO; TS6, TS5(baltic) - Šarlatanė, Ragai, PPN
<< The truth is hard to swallow when you're choking on your pride >>
Jeigu jums reikalingas Defferis Galas, tai gal as juo galesiu buti,bet kad juo buciau turesite ir mano salygas paisyti:
1.Siusti valandinius kiekviena diena.
2.Praradus deffa ,kuri atsiusiu ,turesite grazinti 70% rezais uz prarasta deffa, kad vel galeciau kuo greiciau juos atgaivinti.
3.Resursus turesite siusti is 3 pirmutiniu kaimu valandinius ( sitas bus veliau kai visi jau tures po 3 kaimus )
Patirtis mano yra 5 metai: s1,s2,s4,s5,s6 is ju 3 kartus turejau savo ally......Esu patires zaidejas ,todel lauksiu tik rimtu pasiulymu is tu kam reikalingas defferis.Ir rasydami laiska ivardinkite "TEMA" (IESKAU DEFFERIO)
Nickas SILKE -+ regionas
ACIU UZ DEMESI
Nu kietas, kietas, nėra ką sakyt.