HA HA aš naujasis vadas nebus jokių kvailysčių rautis su 2 iškart gerais ally buvo 1s DH-DarkHood Paskui buvo pervadintas įUNITED*D-DarkHood ir tas ally 9 savaitę gavo 4 vietos deff medalį ,bet pagalvojo valstybė kad man reik atiduoti savo ally narius kitiems. Jei norėsi į aljansą 2s rašyk man pm arba per forumą čia (O 1s DH buvo didžiausias reitingas 13-10 vietose) 2s nebus tokių klaidų kaip praeitam.Galioja taisyklė nenori žaisti komandinį žaidimą tai kam mums reikalingas metu lauk ir neaktyvius ir fermas metu bet gailesčio man nesvarbu kad daug pop turi.
Anketa į aljansą:
1.Kokios kordinatės? (turi būti +|- be iššimčių)
2.Karių skaičius?
3.Kodėl nori į mūsų aljansą ?
Kolkas tiek pradžiai klausimai
Paskutinį kartą redagavo GERAS1 : 2010-02-24 21:16
idomu kokie junginiai ateis i +/+ , zinoma is rimtesniu =]
Pagrindinis kelias visuomet tas, kuriuo vaziuoja tankas
CheMist,
The One From SoulScar's
Ateis į +|+ United šeima iš 1s bandžiau įkalbinti kad regintus į +|- bet nepavyko![]()
XI XI senasis gerasis DHdeja nzn kaip jum ten baiges man isejus?
![]()
Indruxyte Indruxyte aš esu naujas šviežias DH vadas nekrėsiu tokių šposų kaip senieji vadaiJei nori į ally rašyk užsireginkit +|- ir aš gal ir senieji vadai papadysim padaryti patį geriausią aljansą 2s
![]()
bus matyt bus matyt, nenusistatau is anksto, nes eilini kart busiu uz germanelius ir nzn kaip ilgai isgyvuosiu, zinant mano arsu ir nesugyvenama budana bet bus matyt, gal ir reiks ateit i jusu koordinates, negalwojat kokiu laiku registruosites?
beto apie kuriuos senus vadus kalbi? nes ir man teko pabut "Didziaja vade" pora sawaiciu![]()
Idomu kas čia bus. O dar Chemist kaip Mykoliukas is kanapių islindo![]()
S1(1) SKirgaila/Yakuza II, S3(1)Krasas-Alemanai/VVV,S3(2)Kortesas/VPL , s5(1) Orangutangas/OBA-Q , S2(3) Kortesas/ NES , S2(4) Kortesas/ZOO , S6(3) Kortesas/Buožės , S5 (baltic) Kortesas/ PPN,
Pagrindinis kelias visuomet tas, kuriuo vaziuoja tankas
CheMist,
The One From SoulScar's