geras butu gerai kad taip atsitiktu![]()
as tai kiek atsimenu tai com forume skaiciau tai man rodos dar buvo punktas kad negali buti religiniu pastatu o pas tave nera
44. Kariu pastiprinimo valdymas(siuntimas i puolima) kitose SAVO gyvenvietese![]()
bet man tai visai patiktu kad kasnors butu naujo su gyvunaiseitu juos parduot
veist
pirkt
![]()
22. Parduodami kariai, samdiniai
cia geras koks mulkis taip sugalvoti ?![]()
Parašas pakeistas
Reward : 2009.05.30, 09:42 100 Posts
Reward : 2009.05.30, 10:28 Became An Imperionas.
reiktu sia skilti prideti kur nors kad visi matytu pvz kai tik uzeini i travian.lt butu skiltis atmestos idejos
Taigi čia nieko negali keisti, kad ir norėtų. Žaidimas sukurtas ne Lietuvoje ir ne mums keist jo funkcijas, nesvarbu, kad išverstas lietuviškai. Įvairius pasiūlymus ir idėjas gali panaudoti tik tikrieji žaidimo kūrėjai, o ne atstovai.![]()
Hmm, eilinis marazmatikas islindo. Tu kur anksciau buvai - kanapese tupejai, tai lysk atgal i kanapes ir neskleisk cia savo marazmu ... Visos idejos gali buti igyvendintos, tik musu forume pasiulytu ideju kelias i gyvenima ilgesnis negu vokieciu forume. Tad negadink zaidimo kitiems ir su savo saliamoniskom kvailystem - nelysk i akis. Tu is kur manai atsirado t3,5 versija? Apdirbo ir igyvendino iki ju atsiradimo pasiulytas idejas. Manau tai turetu buti aisku netgi zasinams. Loki motociklu vaziuoti ismokina, o tokiems kaip tu - jokie pasakymai nepraeina. Beje, tai daug sykiu buvo aptarineta, bet ne vis tiek atsiranda vienas kitas - is kanapiu islindes ... Tarp kitko - panagrinek skirtumus travian classic ir t3,5 - kai kurie skirtumai kaip tik lietuvos forume kazkada buvusios idejosGarantuoti negaliu, kad butent is cio jos buvo paimtos, bet niekas to ir paneigti negali ...
Gerai padirbejai)
Paskutinį kartą redagavo Djtomse : 2009-07-19 22:56
Kaip man ta parasa pasirasyt? nupiest su paintu ir ikelt?Senatorius nuo 2009-08-27 21:34