kas zaides Hereos III
1. kiek lajko
2.ar patiko
3.kiek max zmoniu zaide (draugaj sveciai)
4.ar sunku
uzdaviau klausimeliunes man lb patinka
![]()
kas zaides Hereos III
1. kiek lajko
2.ar patiko
3.kiek max zmoniu zaide (draugaj sveciai)
4.ar sunku
uzdaviau klausimeliunes man lb patinka
![]()
1. žaidžiu jau 8 metus ir neketinu pereit ant HoMM V, kaip tai padarė dauguma HoMM III fanų
2. labai patiko
3. Hotseat - labai gerai, žaidėm 4. per laną žaidėm, bet nepatiko, nes užknisa kai kitas žaidėjas eina
4. kai kurios kampanijos tikrai sunkios, bet paprasti žemėlapiai nėra sudėtingi
1.kazkur 5-6 metus ir dar zaidziu
2.labai
3.5
4.nelabai
|For Best||The Ma1riX|
|For Win!|
malonu, kad dar liko žmonių žaidžiančių HoMM III
Lengviau paaiškinti, kodėl dykumoje nėra vandens, negu kodėl žmonės taip veržiasi į ją numirti.
kazkada zaisdavau su draugais bet nieko yspudingo ..
Travian > Quited.
užtai ir įdomu, nes pastebėjau tokią tendenciją: kuo geresnė žaidmo grafika, tuo mažiau įdomumo žaisti (per lengvos užduotys, sudėtingas žemėlapių redaktorius). Išimtimi galėtų būti nebent Warcraft III, nors jo redaktorius sunkokai suprantamas, juo galima naudotis beveik intuityviai
Lengviau paaiškinti, kodėl dykumoje nėra vandens, negu kodėl žmonės taip veržiasi į ją numirti.
As turiu 2, 3, 4, 5 dalis
1. Kokius 6-7 metus
2. Ziauriai
3. Septiniese ziauriai faina
4. Ne, nebent kokios nors misijos, bet seip nesunku
Dazniausiai zaidziu 5 dali. Ten grafika geresne.![]()
turiu 1-4 dalis, bet 4 nežaidžiu, nes joje smulkių bugų ko gera daugiau nei pačiuose windowsuose, vienas blogiausių - RAM pereikvojimas, ilgiau pažaidus tiesiog pakimba kompas, nes į RAM prirašoma tiek visokio "gero", kad net baisu - visas įvestas tekstas, visa kada nors panaudota animacija ir video , grota muzika ir t.t. 512 MB RAMo perpildoma per 3 valandas (išjungus žaidimo garsus, jei žaisčiau su muzika RAMas persipildytų per 2 val). Heroes 5 valdymas man pasirodė per sudėtingas, o misijos per lengvos
Nieko ten nera sudetingo jei as laisvai zaidziu. Ir su pilim viskas labai paprasta.![]()
Ir kaip tau gali buti misijos per lengvos, o zaidimas per sudetingas?![]()
ne zaidimas, o pats valdymas per sudėtingas
1. Apie metus.
2. Taip, patiko, bet 4 dalis man yra geresne/idomesne.
3. 4
4. Puse velnio...
Kitaip tariant, klasika![]()
What are the three words guaranteed to humiliate men everywhere?
'Hold my purse.'
o tau 4 dalį žaidžiant nekyla problemų?
Pvz kokiu problemu? Zaizdamas nepastebejau jokiu bugu ar seip kazko.
What are the three words guaranteed to humiliate men everywhere?
'Hold my purse.'